Sortides dels Gossos del Caac 2016

Durant l’any 2016, el Caac de Barcelona ha organitzat un bon nombre de sortides per a molts dels gossos que viuen al centre. S’han organitzat sortides especials per a sèniors, sortides a la platja, per Collserola, per Montjuïc, a Can Jané i sessions de relax en piscina d’aigua temperada per a alguns d’ells que ho necessiten. Agraïm enormement aquestes oportunitats pels peluts!! Esperem de tot cor que aquest 2017 puguem continuar veient aquestes cares plenes de felicitat mentre esperen anar-se’n a una llar.

Si vols veure un resum de les fotografies, clica sobre l’enllaç :

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.783665665105102.1073741838.591854897619514&type=1&l=8d8ffe1c8a

Anuncis

Una carícia al dia

Els gats són els grans oblidats del CAAC de Barcelona. Molta gent desconeix que també n’hi ha (i molts!) en adopció i a aquest fet cal afegir-hi que les gateres no es veuen a primera vista un cop s’arriba al centre. Per tal que això canviï, companys de l’Associació han realitzat aquest vídeo.

T’animes a fer-te voluntari i donar-los aquestes carícies? 

Urban Pets ens entrevista!

Avui volem compartir amb tots vosaltres l’entrevista que va realitzar Urban Pets a una de les nostres companyes. Van estar parlant del CAAC, del gran valor de la feina que fan els voluntaris i de totes les activitats que realitzem a l’Associació d’Amics i Voluntaris de la Gossera. No deixeu de donar-li un cop d’ull: http://www.urbanpetsbcn.com/voluntaris-caacb/