L’evolució de l’Eros

L’Eros va arribar fa uns quants mesos al CAAC de Barcelona. Al principi, tot i tenir por, sortia bé a passejar. Al cap d’uns dies va començar a mostrar una actitud rara i va arribar a mossegar a un parell de voluntaris. Des d’aquell moment, no va estar permès treure’l a passejar i es va passar molt dies dins la gàbia sense sortir. Des de l’Associació d’Amics i Voluntaris de la Gossera voliem solucionar aquesta problemàtica i vam proposar contractar un educador extern perquè treballés amb ell. Vam contactar amb la Asociación AlPerroVerde, que va començar a treballar amb l’Eros a mitjans d’agost. S’han fet 3 sessions a la setmana treballant l’entrada i sortida de la gàbia, el passeig i la manipulació general de l’animal. A hores d’ara podem afirmar que el canvi ha estat espectacular i el comportament del gos ha millorat moltíssim.

Després de dies tancat sense sortir, ja li tocava disfrutar de la muntanya!

Després de dies tancat sense sortir, ja li tocava disfrutar de la muntanya!

Els primers dies només sortia a passejar amb l’educador però ara ja el comencen a treure alguns voluntaris. Seguim treballant amb l’Eros perquè ben aviat pugui trobar una família i sortir del CAAC.

AlPerroVerde són una associació que principalment es dedica a acollir gossos de protectores i fer teràpies amb gent gran i interns a presons. Aquestes activitats educatives fan possible que després aquests gossos puguin ser adoptats.

Si voleu estar informats de les activitats que realitzen, podeu seguir-los a:

Facebook: https://www.facebook.com/AlPerroVerde

Anuncis