Nou punt de recollida de donatius

Des de l’Associació d’Amics i Voluntaris de la Gossera estem molts contents de comptar amb la col·laboració d’ Urban Pets com a nou punt per a la recollida de donatius. Com alguns ja sabreu, els diners que es recullen ens ajuden a seguir endavant amb l’activitat de perruqueria que realitzem al CAAC de Barcelona. Ampliem d’aquesta manera la recollida de donatius que ja es ve fent des de fa uns mesos als estands informatius.

Urban_Pets_1

Pels qui encara no coneixeu Urban Pets, dir-vos que és molt més que una botiga d’alimentació natural i complements pels animals. A més, tenen servei de perruqueria i disposen d’un espai per l’autorrentat on pots disfrutar de l’experiència de banyar el teu pelut. També organitzen xerrades de temes diversos i col·laboren amb diverses organitzacions protectores d’animals. S’estimen els animals i això es nota molt en la seva manera de treballar.

Urban_Pets_2

Animeu-vos un dia a visitar Urban Pets, no us decepcionarà! I ara, ja hi podeu arribar en metro acompanyats del vostre millor amic perquè estan just al costat de la parada de Lesseps.

Esperem seguir col·laborant molt de temps!

Si voleu estar informats de totes les activitats que realitzen, podeu seguir-los a:

Twitter: http://twitter.com/UrbanPetsBcn
Facebook: http://www.facebook.com/urbanpets
Instagram: http://instagram.com/urbanpets

 

 

Anuncis